Locatie, 5503BR, NL
040-2541674
info@wikitronics.nl

Bedrijven-Elektronica forum

Elektronica voor iedereen...

Alles draait tegenwoordig op elektronische systemen, een klein technisch probleem kan voor een bedrijf zeer kostbaar en tijdrovend zijn. Interne medewerkers, of zelfs mogelijk een stagair zijn vaak wel technisch maar vaak ontbreekt het aan net die ene Tip of Trick om het snel op te lossen.

Bij wie kun je nu aankloppen? Het zoeken naar een specialist, contacteren, afspraak maken en daadwerkelijk oplossen van het probleem is frustrerend , kostbaar en ook nog tijdrovend.

Wat nu als er een platform is waar u terecht kunt om uw vraag te stellen en de juiste richting op wordt gestuurd. Een platform waar bedrijven en technici bij elkaar komen.

Zoals het gezegde beaamd: “De kennis ligt op straat” maar hoe kom je in contact met de juiste professional of elektronicafanaat.

De hele dag “Googlen” en rondstruinen op forums kost een hoop tijd en geeft vaak amateuristische, en onbetrouwbare/tijdelijke oplossingen.

Met een abonnement op Wikitronics bent u snel op weg naar een oplossing voor uw probleem, online uw probleem voorleggen in de Community. Vraag uw login-informatie aan en start met uw oplossing.

WikiTronics biedt een aantal winstgevende functies aan waar u links of rechtsom van profiteert. Log in en stel uw vraag aan een techneut of plaats uw project/reparatie vraag in het forum. Relevante data wordt geplaatst in een database zodat u of anderen daar later weer iets aan hebben en deze kennis niet verloren gaat. De mogelijkheden van een gesloten Technische Community zijn ongekend. 

Abonneren